Dr. Spiller

Tijdens de behandelingen die in de salon gegeven worden wordt er gewerkt met het Duitse huidverzorgingsmerk Dr. Spiller. Hieronder een kleine uiteenzetting waarom er bij Studio Mooi juist met dit merk wordt gewerkt.

De huid als uitgangspunt.

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie. De structuur van deze emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten bezitten een hoge concentratie effectieve werkstoffen zoals aloë vera, algen, zeezouten, vitamines, hyaluronzuur en verfijnde oliën, die een langdurige werking garanderen.

De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en hun hoge verdraagzaamheid. De producten worden uitsluitend via schoonheidsspecialistes, beauty-centra en wellness instituten verkocht. De producten van Dr.Spiller staan bekend om de uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn de producten zuinig in gebruik.


 

 

Studio Mooi Huidverzorging Seminarieweg 25a 4854PA Bavel/Breda T•0161-433 081 M•06 482 254 76 ccsnijders@studiomooi.nl

ontwerp:cantrijndesign.nl