Dr. Spiller

Tijdens de behandelingen die in de salon gegeven worden wordt er gewerkt met het Duitse huidverzorgingsmerk Dr. Spiller. 

Bij iedere gezichtsbehandeling worden de producten van Dr. Spiller afgestemd op de conditie van uw huid op dat moment. 

De huid als uitgangspunt

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie. De structuur van deze emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten bezitten een hoge concentratie effectieve werkstoffen zoals aloë vera, algen, zeezouten, vitamines, hyaluronzuur en verfijnde oliën, die een langdurige werking garanderen.

Hoge verdraagzaamheid

De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en hun hoge verdraagzaamheid. De producten worden uitsluitend via schoonheidsspecialistes  en beauty-centra verkocht. De producten van Dr.Spiller staan bekend om de uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn de producten zuinig in gebruik.

Graag geeft Christel  u een passend thuis gebruik advies na de behandeling zodat u de producten thuis op de juiste manier kunt gebruiken. Hiermee behaalt u het beste resultaat voor een stralende huid. 

De huidverzorgingsproducten van Dr. Spiller zijn te verkrijgen in de salon.

Heeft u geen tijd om naar de salon te komen en wilt u toch graag producten bestellen? 

Graag een mailtje, appje of telefoontje met uw bestelling en wij zorgen ervoor dat de producten thuis bij u bezorgd worden.