Behandelingen

Als u voor de eerste keer bij Studio Mooi Huidverzorging komt voor een behandeling wordt er gestart met een intakegesprek.

Hierin wordt o.a. besproken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn, hoe u momenteel uw huid verzorgt, of u speciale aandachtspunten heeft aangaande uw huid .Dit wordt besproken om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen waarna vervolgens samen met u de mogelijkheden van een behandeling en de prijslijst worden doorgenomen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Gezichtsbehandelingen

Kennismakingsbehandeling

Een behandeling waarbij u kennis maakt met Christel, haar salon en het specialistische huidverzorgingsmerk Dr. Spiller. Christel luistert naar uw wensen en u krijgt een huidanalyse waarna u de behandeling ontvangt die hierop afgestemd wordt. Deze eerste behandeling duurt 60 min. 

59,95

Reinigende tienerbehandeling

Het accent van deze behandeling speciaal voor de onzuivere tienerhuid ligt op het reinigen en kalmeren. 

Ook krijgt de tiener tips over hoe met de onzuivere huid thuis om te gaan waardoor de beste resultaten bereikt kunnen worden. Duur behandeling ca. 30min. 

39,95

Intensieve behandeling

Bij deze complete gezichtsbehandeling wordt de huid niet alleen gereinigd maar ondergaat u ook een ontspannende gezichtsmassage en worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht. De behandeling wordt afgesloten met een crèmemasker en dagverzorging waardoor uw huid weer optimaal gehydrateerd is. 

74,00

Intensieve behandeling plus ampul

86,00

Intensieve behandeling plus massage handen

84,50

Lavendel- of rozenbehandeling

Een heerlijk ontspannende behandeling waarbij alle producten die gebruikt worden als basis de lavendel-of rozenolie bevatten. Speciaal geschikt voor de droge huid. Buiten de huidverzorgende eigenschappen en de rustgevende geuren biedt deze behandeling ook comfort aan de droge huid. Pure verwennerij die u als zeer weldadig zult ervaren.

80,00

Lavendel- of rozenbehandeling inclusief massage handen

90,50

Onderstaande gezichtsbehandelingen hebben als basis de intensieve gezichtsbehandeling maar bij iedere behandeling wordt gewerkt met specifieke producten zoals hieronder beschreven:

Age Repair Peel Off Mask (met vitamine C en Algen)

In deze complete gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een peel off masker waarin zich vitamine C en algen bevinden. Algen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de huid normaliseert. Vitamine C staat bekend om zijn stimulerende werking wat tot een strakkere huid leidt en gaat tevens huidveroudering tegen. 

102,50

Anti Couprose Peel Off Mask

Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige couprosehuid. Het bosbessenextract zorgt voor een stimulering van de bloedcirculatie in de haarvaten. Tevens worden de haarvaatjes verstevigd en beschermd. 

102,50

Collageen Vlies Masker met Aloë Vera

Door het aanwezige collageen treedt er een duidelijke hydratatie van de huid op, die de spanning en de soepelheid van de huid ten goede komt. Bij geregelde toepassing neemt de rimpelvorming door droogtelijntjes af en de trekkerigheid verdwijnt. 

102,50

Alpine Aloë Vliesmasker

Het Alpine-Aloe vliesmasker is verzadigd met een hooggeconcentreerd werkstoffencomplex dat de vochtarmehuid direct doordrenkt.

Het werkstoffencomplex bestaat uit; alpine-aloe, wilgenbast, zoethout, lindebloesem en rozenwater, panthenol en hooggeconcentreerde vitamine B3.

De huid wordt optimaal versoepeld, is meer in balans en zichtbaar egaler met versterkte huidfuncties. 

102,50

Hydraterende behandeling met handmassage

Deze behandeling geeft de hydratatie van de huid een enorme boost. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van één ampul en krijgt u drie ampullen mee naar huis om ook thuis de hydratatie voort te zetten. Een gevoel van comfort, soepelheid en een verbeterde weerstand zijn het resultaat van deze extra luxe behandeling. 

108,00

Handverzorging (extra toevoeging gezichtsbehandeling)

Handmassage

11,50

Harsen (extra toevoeging gezichtsbehandeling)

Bovenlip*

14,50

Bovenlip en kin/kaak*

25,75

Oksels

23,25

Onder- of bovenbenen

34,50

Verven en Epileren (extra toevoeging gezichtsbehandeling)

Verven wenkbrauwen*

14,75

Verven wimpers*

18,00

Verven wimpers en wenkbrauwen*

29,00

Epileren wenkbrauwen*

19,50

Bijwerken wenkbrauwen*

12,50

*Op genoemde prijzen geldt een korting van 10% als deze in combinatie met een gezichtsbehandeling genomen worden

 

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro


Prijzen in euro's, inclusief 21% BTW en per 1 januari 2024 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-48225476  

 

Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren zijn afgemeld worden niet in rekening gebracht