Behandelingen

Als u voor de eerste keer bij Studio Mooi Huidverzorging komt voor een behandeling wordt er gestart met een intakegesprek.

Hierin wordt o.a. besproken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn, hoe u momenteel uw huid verzorgt, of u speciale aandachtspunten heeft aangaande uw huid .Dit wordt besproken om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen waarna vervolgens samen met u de mogelijkheden van een behandeling en de prijslijst worden doorgenomen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Gezichtsbehandelingen

Reiniging, peeling, stomen, crèmemasker, verzorgende gezichtscrème en oogcrème

Reiniging, peeling, stomen, dieptereiniging en gezichtsverzorging

(ca. 30 min)

Reiniging, peeling, stomen, dieptereiniging, epileren of harsen van wenkbrauwen, massage van gezicht en decolleté, crèmemasker, verzorgende gezichtscrème en oogcrème.

Reiniging, peeling, stomen, dieptereiniging, massage van gezicht en nek/schouders, crèmemasker, verzorgende gezichtscrème.

Reiniging, lavendel- of rozenscrub, stomen, dieptereiniging, epileren, massage met lavendel- of rozenolie, masker bestaande uit een vlies dat gedrenkt wordt in een lavendel- of rozenhydrolaat en gezichtsverzorging. Een heerlijk ontspannende behandeling; pure verwennerij die u als zeer weldadig zult ervaren.

Onderstaande gezichtsbehandelingen hebben als basis de intensieve gezichtsbehandeling maar bij iedere behandeling wordt gewerkt met specifieke producten zoals hieronder beschreven:

In deze complete gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een peel off masker waarin zich vitamine C en algen bevinden. Algen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de huid normaliseert. Vitamine C staat bekend om zijn stimulerende werking wat tot een strakkere huid leidt en gaat tevens huidveroudering tegen. Deze behandeling is inclusief ampul.

Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige couprosehuid. Het bosbessenextract zorgt voor een stimulering van de bloedcirculatie in de haarvaten. Tevens worden ze verstevigd en beschermd. Deze behandeling is inclusief ampul.

Door het aanwezige collageen treedt er een duidelijke hydratatie van de huid op, die de spanning en de soepelheid ten goede komt. Bij geregelde toepassing neemt de rimpelvorming af en worden nieuwe rimpels voorkomen. Een weldaad voor uw huid! Deze behandeling is inclusief aloë vera ampul.

Een strakmakend, beschermend en hydraterend vliesmaker met mineralen en biologische werkstoffen uit de zee. Het masker wat bestaat uit twee vliezen worden met de Hydromarin Refreshener geactiveerd. Tevens worden alle Hydromarin producten binnen deze behandeling gebruikt zoals de Hydromarin reinigingsfoam en er wordt gemasseerd met de Hydromarincrème.

Deze behandeling geeft de hydratatie van de huid een enorme boost. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van één ampul en krijgt u drie ampullen mee naar huis om ook thuis de hydratatie voort te zetten. Verder wordt er binnen deze behandeling gewerkt met een enzymatische peeling, arganolie en het tarwemasker.

Deze gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd.
AHA’s verwijderen ook dode huidcellen en hebben een blekende en zuiverende werking op de huid. Ook een handmassage en het gebruik van een liftende ampul behoren bij deze behandeling. Binnen deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van Belletrice.

Binnen deze volledige gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een crèmemasker met gember extracten wat ervoor zorgt dat de doorbloeding, het collageen in de huid en het huideigen regenatieproces worden gestimuleerd. Het masker heeft een opwarmend effect wat de bloedcirculatie verbeterd en het ontgift.
Geeft een stralende teint!

Handverzorging

Reiniging, peeling, paraffinepakking, massage en verzorgende handcrème.

Harsen

Verven en Epileren

*Op genoemde prijzen geldt een korting van 20% als deze in combinatie met een gezichtsbehandeling genomen worden.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
Prijzen in euro's, inclusief 21% BTW en per 1 januari 2021.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer. Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren zijn afgemeld worden niet in rekening gebracht.