Behandelingen

Als u voor de eerste keer bij Studio Mooi Huidverzorging komt voor een behandeling wordt er gestart met een intakegesprek.

Hierin wordt o.a. besproken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn, hoe u momenteel uw huid verzorgt, of u speciale aandachtspunten heeft aangaande uw huid .Dit wordt besproken om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen waarna vervolgens samen met u de mogelijkheden van een behandeling en de prijslijst worden doorgenomen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Gezichtsbehandelingen

Basis behandeling

Reiniging, peeling, stomen, crèmemasker, verzorgende gezichtscrème en oogcrème

52,80

Reinigende tienerbehandeling

Reiniging, peeling, stomen, dieptereiniging en gezichtsverzorging

(ca. 30 min)

32,50

Intensieve behandeling

Reiniging, peeling, stomen, dieptereiniging, epileren of harsen van wenkbrauwen, massage van gezicht en decolleté, crèmemasker, verzorgende gezichtscrème en oogcrème.

72,00

Intensieve behandeling plus ampul

85,00

Intensieve behandeling plus massage handen

82,00

Lavendel- of rozenbehandeling

Reiniging, lavendel- of rozenscrub, stomen, dieptereiniging, epileren, massage met lavendel- of rozenolie, masker bestaande uit een vlies dat gedrenkt wordt in een lavendel- of rozenhydrolaat en gezichtsverzorging. Een heerlijk ontspannende behandeling; pure verwennerij die u als zeer weldadig zult ervaren.

78,00

Lavendel- of rozenbehandeling inclusief massage handen

87,00

Onderstaande gezichtsbehandelingen hebben als basis de intensieve gezichtsbehandeling maar bij iedere behandeling wordt gewerkt met specifieke producten zoals hieronder beschreven:

Age Repair Peel Off Mask (met vitamine C en Algen)

In deze complete gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een peel off masker waarin zich vitamine C en algen bevinden. Algen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de huid normaliseert. Vitamine C staat bekend om zijn stimulerende werking wat tot een strakkere huid leidt en gaat tevens huidveroudering tegen. Deze behandeling is inclusief ampul.

99,50

Anti Couprose Peel Off Mask

Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige couprosehuid. Het bosbessenextract zorgt voor een stimulering van de bloedcirculatie in de haarvaten. Tevens worden ze verstevigd en beschermd. Deze behandeling is inclusief ampul.

99,50

Collageen Vlies Masker met Aloë Vera

Door het aanwezige collageen treedt er een duidelijke hydratatie van de huid op, die de spanning en de soepelheid ten goede komt. Bij geregelde toepassing neemt de rimpelvorming af en worden nieuwe rimpels voorkomen. Een weldaad voor uw huid! Deze behandeling is inclusief aloë vera ampul.

99,50

Alpine Aloë Vliesmasker

Het Alpine-Aloe vliesmasker is verzadigd met een hooggeconcentreerd werkstoffencomplex dat de huid direct doordrenkt.

Het werkstoffencomplex bestaat uit; alpine-aloe, wilgenbast, zoethout, lindebloesem en rozenwater, panthenol en hooggeconcentreerde vitamine B3.

De huid wordt optimaal gehydrateerd, is meer in balans, is zichtbaar egaler met versterkte huidfuncties.

99,50

Hydraterende behandeling met handmassage

Deze behandeling geeft de hydratatie van de huid een enorme boost. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van één ampul en krijgt u drie ampullen mee naar huis om ook thuis de hydratatie voort te zetten. Verder wordt er binnen deze behandeling gewerkt met een enzymatische peeling, arganolie en het tarwemasker.

105,00

Handverzorging

Uitgebreide handverzorging

Reiniging, peeling, paraffinepakking, massage en verzorgende handcrème.

33,00

Harsen

Bovenlip*

14,00

Bovenlip en kin/kaak*

25,00

Oksels

22,50

Onder- of bovenbenen

33,50

Gehele benen

59,00

Bikinilijn vanaf

24,00

Verven en Epileren

Verven wenkbrauwen*

14,25

Verven wimpers*

17,50

Verven wimpers en wenkbrauwen*

28,00

Epileren wenkbrauwen*

19,00

Bijwerken wenkbrauwen*

12,00

*Op genoemde prijzen geldt een korting van 20% als deze in combinatie met een gezichtsbehandeling genomen worden.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
Prijzen in euro's, inclusief 21% BTW en per 1 januari 2023.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer. Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren zijn afgemeld worden niet in rekening gebracht.